Putyin irányt szabott pártjának: nemzeti szuverenitás, demográfia, az elvesztett fővárosi szavazók visszaszerzése és a vallás fontossága

Megújulásra szólította fel, és kijelölte az irányokat pártjának Vlagyimir Putyin. Az Egységes Oroszország XIX. kongresszusának szombati plenáris ülésén mondott beszédében az orosz elnök sorsdöntőnek nevezte a közelgő, 2021-es parlamenti választásokat:

"rendkívül fontos a nemzeti fejlődés folyamatosságának biztosítása, az elért eredmények megőrzése és növelése szempontjából." 

Putyin meghirdette az egy a zászló, egy a tábor programot is, kijelentette: 

"az oroszoknak egyesülniük kell az alapvető értékek körül, az összes ideológiai sokféleségen vagy párthoz való tartozáson túlmutatóan."

Ilyen érték szerinte az ország szuverenitása, a nép jóléte, a demográfiai fejlődés fontossága és az oroszok közötti etnikai és vallási összhang. Az Egységes Oroszország érzékeny veszteségeket szenvedett a szeptemberi helyhatósági választásokon, a fővárosban elbukta mandátumainak harmadát. Putyin ezért harcba küldte a párttagokat, hogy 

"szerezzék vissza az elvesztett területet és mindenben legyenek vezetők". 

(MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.