Hullazsákban fekvő gyerek és az őt megölő, szelfiző felnőtt is szerepel a magyar rendőrség Tetris-challenge stílusú fotóján

3 hullazsák, bennük talán gyerekek, 2 zsák nélküli hulla, összetört autók: a közösségi médiában jó ideje aktív magyar rendőrség belezendített a tetris-cselendzselésbe, amennyiben sokkolónak szánt fotót tettek közzé “halálos autóbalesetek” témában. A dolog közvetlen oka az, hogy októberben 71-en haltak meg a magyar utakon. 

 A rendőrség cikke szerint a halálos balesetek statisztikailag legfontosabb 3 oka a gyorshajtás, az elsőbbség meg nem adása és a  kanyarodási szabályok megszegése. De az írásban külön megemlítik az okok között a szelfizést és a vezetés közbeni élőzést is.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.