Orbán elsőszámú csapata megbuktatta Orbán második számú csapatának edzőjét

sport
2019 november 25., 11:48
comments 44

Az átadása óta háromnegyedrészt üres fehérvári stadionban elszenvedett 1-3-as MOL Fehérvár-vereség elsöpörte az elmúlt kilenc év sorrendben első magyar kirakatcsapatának edzőjét. A klub honlapján ma ugyanis ez a tömörnél is tömörebb bejegyzés jelent meg:

"A MOL Fehérvár FC a mai napon szerződést bontott Marko Nikolics vezetőedzővel. Köszönjük a klubért végzett munkáját, további pályafutásához sok sikert kívánunk!"

A szerb edző 2017. nyarán érkezett. Egyből bajnok lett Garancsi István oligarcha csapatával, hogy a következő idényben bejussanak az Európa-liga csoportkörébe. Két és fél év alatt 120 meccsen 69 győzelem mellett 27 döntetlen és 24 vereség a mérlege 210–114-es gólkülönbséggel.

A Videoton az előző öt fordulóban csak egyszer győzött és a lehetséges 15-ből 5 pontot szerzett meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.