Nagy erőkkel keresi a torontói rendőrség a férfit, aki szarral öntöget le egyetemistákat

A kanadai rendőrség nagy erőkkel keresi azt az ismeretlen személyt, aki a torontói egyetemek környékén egy vödörből emberi szarral önt le egyetemistákat. Hétfőn éjjel egy lányt öntött le az elkövető, és ez már a harmadik ilyen támadás volt kevesebb, mint egy hét alatt.

Az első pénteken történt, amikor egy, vastag, fekete kesztyűt és építkezéseken használatos, sárga biztonsági sisakot személy lépett a Torontói Egyetem könyvtárába, kezében egy vödör fekáliával. A vödör tartalmát egy (a rendőrség szerint) véletlenszerűen kiválasztott egyetemistára borította, majd nevetve elmenekült a helyszínről.

Vasárnap a szintén Torontóban lévő York Egyetem könyvtárában is ugyanez történt.

A rendőrség fotókat is kiadott az elkövetőről, akiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy fekete férfi, és a 30-as éveiben járhat. Az eddigi három esetben a vödröt mindig hátrahagyta, ezeket vizsgálják is a rendőrök.

A rendőrség közölte azt is, hogy eddig mindhárom megtámadott diák ázsiai volt, de feltételezésük szerint az elkövető nem a származásuk alapján választotta ki őket. (Guardian)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.