Összeütközött két francia katonai helikopter Maliban, 13 halott

külföld
2019 november 26., 09:26
comments 37

Súlyos veszteségeket szenvedtek a Maliban az iszlám szélsőségesek ellen harcoló francia alakulatok. Emmanuel Macron elnök bejelentése szerint két helikopterük összeütközött a levegőben, a tragédiában 13 katona életét vesztette.

Macron "mély szomorúságának" adott hangot a hír hallatán, jelentette az AP. A hírügynökség értesülései szerint az ütközés harci bevetés során történt.

Macron nyilatkozatában támogatásáról biztosította a francia fegyveres erőket, akiket dicsért bátorságukért a Száhil-övezetben állandósult iszlamista fenyegetés elleni harcban. (Via AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt