28,5 millióba került a Quimby-s október 23.

A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén döntöttek az egy hónappal ezelőtt Gerendás Péter-Quimby-Gerendás Péter-Hernádi Judit-Gerendás Péter lineuppal tartott október 23-i megemlékezés költségének jóváhagyásáról is. A fideszes Pintér Gábor is ebbe, az azóta eltelt időbe, és nem a 28,5 milliós számlába kötött bele. Mire a nyilvánvalót kapta válaszul Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettestől: május óta nem volt közgyűlési ülés.

Az október 23-i megemlékezésről bővebben beszámoltunk akkor.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.