Kanye West ledobta az év egyik klipjét a vasárnapi zárva tartásról

Closed on Sunday, you're my Chick-fil-A, 

vagyis Vasárnap zárva, te vagy az én Chick-fil-A-m, kezdődik a dal. Aki hozzám hasonlóan járatlan az amerikai gyorséttermek gazdag kínálatában, azzal hadd osszam meg azt a hasznos tudást, hogy ez a legnagyobb csirkeszendvicsező lánc, amely többek között arról is híres, hogy a keresztény alapító-tulajdonos vallásos meggyőződése miatt vasárnaponként zárva tart. A dal megjelenése óta LMBTQ-szervezetek azzal vádolják Kanye Westet, hogy a melegellenes csoportokat támogató étteremláncot dicsőíti.

A bibliai utalásokkal sűrűn átszőtt szöveghez készült egy klip, amelyben mintha menekültként menne Kanye és családja a sivatagban, de hát a videót ugyanolyan esélytelen megfejteni, mint a rapper 9. albuma, a JESUS IS KING számainak nagy részét.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.