Kanye West ledobta az év egyik klipjét a vasárnapi zárva tartásról

zene
2019 november 28., 16:47

Closed on Sunday, you're my Chick-fil-A,

vagyis Vasárnap zárva, te vagy az én Chick-fil-A-m, kezdődik a dal. Aki hozzám hasonlóan járatlan az amerikai gyorséttermek gazdag kínálatában, azzal hadd osszam meg azt a hasznos tudást, hogy ez a legnagyobb csirkeszendvicsező lánc, amely többek között arról is híres, hogy a keresztény alapító-tulajdonos vallásos meggyőződése miatt vasárnaponként zárva tart. A dal megjelenése óta LMBTQ-szervezetek azzal vádolják Kanye Westet, hogy a melegellenes csoportokat támogató étteremláncot dicsőíti.

A bibliai utalásokkal sűrűn átszőtt szöveghez készült egy klip, amelyben mintha menekültként menne Kanye és családja a sivatagban, de hát a videót ugyanolyan esélytelen megfejteni, mint a rapper 9. albuma, a JESUS IS KING számainak nagy részét.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.