Kanye West ledobta az év egyik klipjét a vasárnapi zárva tartásról

zene
2019 november 28., 16:47
comments 111

Closed on Sunday, you're my Chick-fil-A,

vagyis Vasárnap zárva, te vagy az én Chick-fil-A-m, kezdődik a dal. Aki hozzám hasonlóan járatlan az amerikai gyorséttermek gazdag kínálatában, azzal hadd osszam meg azt a hasznos tudást, hogy ez a legnagyobb csirkeszendvicsező lánc, amely többek között arról is híres, hogy a keresztény alapító-tulajdonos vallásos meggyőződése miatt vasárnaponként zárva tart. A dal megjelenése óta LMBTQ-szervezetek azzal vádolják Kanye Westet, hogy a melegellenes csoportokat támogató étteremláncot dicsőíti.

A bibliai utalásokkal sűrűn átszőtt szöveghez készült egy klip, amelyben mintha menekültként menne Kanye és családja a sivatagban, de hát a videót ugyanolyan esélytelen megfejteni, mint a rapper 9. albuma, a JESUS IS KING számainak nagy részét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt