300 métert zuhant a világhírű sziklamászó, meghalt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Meghalt Brad Gobright világhírű amerikai sziklamászó, miután 300 métert zuhant El Portero Chicónál Észak-Mexikóban ereszkedés közben. Társa, Aidan Jacobson megúszta egy kisebb zuhanással és sérülésekkel.

Gobright a biztosítás nélküli szólómászásról volt híres, ezúttal viszont kötéllel ereszkedtek. Brad Gobright 31 éves volt. (BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.