Úgy játszotta el a magyar himnuszt az egyiptomi katonazenekar, hogy még Áder János arca is majdnem megrezdült

Egyiptomba látogatott Áder János államfő, és találkozott Abdel Fattáh esz-Szíszi köztársasági elnökkel. Ennek örömére pedig

ismét akcióba lendült a legendás egyiptomi katonazenekar,

ami úgy képes eljátszani nemzeti himnuszokat, hogy arról külön Youtube-összeállítások készülnek. (Mi arról írtunk korábban, milyen dadaista remekművé varázsolták az orosz himnuszt.)

A magyar himnusszal ez történt:

Ezt még Áder János sem viselhette könnyen érzelmek nélkül:

A teljes videó itt, a találat a Euronewsé.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.