„Magyarock” szlogennel, agancsos logóval megyünk neki az olimpiának

sport
2019 november 30., 15:17
comments 260

Az alapszabály módosítása mellett a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szombati közgyűlésén megválasztották az ötkarikás szervezet etikai bizottságát

és bemutatták a magyar csapat új arculatát is.

photo_camera Fotó: Magyar Olimpiai Bizottság


A MOB alapszabálya mellett - amely újdonságként a független etikai bizottság létrehozását, annak működését, és feladatait is magában foglalja - a felügyelő bizottság ügyrendje is változott. Vékássy Bálint, a MOB főtitkára azt mondta, a változtatásokra kettős célból volt szükség: egyrészt az önálló etikai bizottság létrehozása miatt, másrészt a szervezeti és működési szabályzattal való harmónia okán.
"Az alapszabály módosításának mai elfogadásával felállhat végre az önálló etikai bizottságunk. Azzal a szándékkal fogtunk hozzá összeállításának, hogy egy olyan, megkérdőjelezhetetlen hitelességű testület álljon föl, amelynek nem minden tagja kötődik a sporthoz, és amelyik kötődik, az is szemrebbenés nélkül meszelje el a MOB elnökét is, ha egy ügy úgy kívánja" - fogalmazott a MOB elnöke.

Vékássy Bálint bemutatta a Magyar Csapat új arculatát, annak elemeit, a kereskedelmi (csapat)logót, a "Magyarock"-at, valamint a "Mi vagyunk" szlogent. A sportvezető beszélt a közel 200 fős Magyar Csapat, mint "elitklub" létrehozásáról, annak kritériumrendszeréről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.