Gondatlan veszélyeztetéssel vádolnak két ápolót egy idősek otthonában

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vádjával állítottak bíróság elé Békéscsabán két ápolót, miután egy gondjaikra bízott páciens az ő hibájukból veszthette életét egy idősek otthonában.

A másodrendű vádlott 2018. április 18-án megmosdatta az otthon egyik lakóját. Miután végzett, a tisztálkodószert, ami egy felcímkézetlen flakonban volt, a sértett éjjeli szerkényére tette több üdítős palack mellé.

Miután a másodrendű vádlott elhagyta a szobát, az első rendű vádlott elkezdte megetetni az idős pácienst. Ennek során az éjjeliszekrényről elvett, felcímkézetlen palackból is itatott vele egy-két kortyot. Mivel az tisztítószer volt, a lakó rosszul lett, majd a kórházba szállítást követően meg is halt. (Via Bors)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.