A legmagyarabb fürdőszobában tisztálkodhat az, aki kiveszi ezt a budapesti lakást

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ebben az ingatlanhirdetésben nem az a különleges, hogy egy 25 négyzetméteres nyolcadik kerületi szoba havi 90 ezer forintba kerül plusz kéthavi kaució. Hanem az, hogy milyen fürdőszobában tisztálkodhat a leendő lakótárs. Olyanban, ahol az ember kádban zuhanyozás közben is vigyázzba vágja magát, hiszen ilyen a kád:

És ilyen a csempe:

Maga a szoba ehhez képest egy internacionalista templom, nem egészen templomi bútorzattal berendezve:

De az összehatás így is lenyűgöző.

(via treszi tumblr)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.