A MÁV azt állítja, hogy ma már nem lesznek fennakadások a vonatközlekedésben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nincsenek fennakadások, kedden hajnalban minden vonalon rendben elindult a vonatközlekedés - állítja az első kis hótól összeomló MÁV friss közleménye. A vasúttársaság szerint mindenütt, így a budapesti elővárosi szakaszokon is rendben pörög a reggeli csúcs. Két olyan szakaszt említenek azért, ahol előfordul 5-10, illetve 10-15 perces késés: a szobit és a ceglédit.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér