Baby Yoda levest evett

csoda
2019 december 04., 13:27

Nem akármilyen dolog történt a hollywoodi álomgyárban. A Csillagok háborúja-multiverzumban játszódó Mandalorian című, Disney Pluson futó filmsorozatban felbukkant egy kis zöld humanoid lény, amit úgy nevez mindenki, hogy Baby Yoda.

A Metro számolt be róla, hogy Baby Yoda nagyon aranyos, hatalmas fülei és apró ráncai vannak, a legutóbbi, 4. részben pedig elképesztő dolgot tett: miközben a Trónok harcából ismert főszereplő, Pedro Pascal egy volt lázadó katonával, Cara Dune-nal birkózott, a kisbaba Yoda közben végig nézte őket, egy kis adag levest kortyolgatva.

photo_camera A nem akármilyen leveskortyolás. Ezt nevezem!

Azt egyelőre nem tudni, hogy ez alapjaiban megváltoztat-e mindent, amit eddig az Erőről tudtunk, mindenesetre a mémgyárat már átállították hadigazdaságra, az internet galaktikus népe ontja a jobbnál jobb mémeket a témában.

link Forrás

Fontos tudniuk a magyar olvasóknak, hogy Baby Yoda nem azonos a Star Wars-sagából ismert Yodával, csak ugyanannak a fajnak az egyede, és pikáns csavar a történetben, hogy Anakin Skywalkerrel, a későbbi Darth Vaderrel született egy évben. Véletlen? Aligha.

Egyébként két hét múlva jelenik meg az új Csillagok háborúja-trilógia záródarabja, a mozifilmsorozat 9. része, a Star Wars: The Rise of Skywalker.

A témában itt lehet olvasni bővebben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.