Rövid időn belül a harmadik fiatal dél-koreai sztár halt meg

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

27 éves korában meghalt a dél-koreai popsztár és színész, Cha Inha. Rövid időn belül ő volt a harmadik dél-koreai fiatal sztár, aki életét vesztette, írja a Guardian

Cha a Suprise U nevű K-pop csapat tagja volt, de az utóbbi időben színészként még ismertebb lett. Otthonában találták meg a holttestét. Ügynöksége azt kérte a rajongóktól, hogy a család gyászát tiszteletben tartva ne kezdjenek pletykákat terjeszteni a halálának okairól. 

Novemberben találták meg otthonában holtan Goo Harát. Goo halála pár héttel egy barátja, a szintén K-pop sztár halála után történt: Sulli, az f(x) korábbi tagja többször beszélt a mentális problémáiról. A két fiatal nő halála rávilágított arra a tényre is, hogy a K-pop sztárjai a hírnév mellett milyen mértékű online gyűlöletnek is ki vannak téve. 

Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget a 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot, illetve ezen az oldalon tájékozódhat

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó