Gyurcsány jobbkeze egy olyan nyilakozatot posztolt ki, amiben a Dolly Roll dobosának élettársa leszögezi, hogy Gréczy nem zaklatta

Durva, semmiféle bizonyítékkal alá nem támasztott vád jelent meg a kormányzati médiaholdinghoz tartozó Bors címlapján, illetve a bulvárlap weboldalán csütörtökön egy ellenzéki politkussal kapcsolatban. Az "Ismert zenész szerelmét zaklatja a a DK szóvivője" című anyag már a címével is azt állította, hogy Gréczy Zsolt, a Gyurcsány-párt parlamenti képviselője zaklatta volna Zsoldos "Dedy" Gábor zenész, a Hungária, a Dolly Roll és a Step egykori dobosának élettársát. 

A cikk szövegéből az derül ki, hogy az egészet egy, a Facebookra Zsoldos által kiposztolt, majd onnan már jóval az írás megjelenése előtt leszedett bejegyzésre alapozták. A Bors szerint Zsoldos ebben Gréczyt személyesen megszólítva írt arról, hogy a politikus szerinte évek óta üldözi szerelmével, zaklatja üzenetekkel az élettársnőjét. A bulvárlap tálalása szerint Zsoldos azt is felidézte, hogy 2016-2017-ben a két férfi állítólag már "tisztázta", hogy a cikkben Zsófiának nevezett nő kinek a "babája".

Gréczy Zsolt - aki a Borsnak annyit mondott, hogy nem látta a törölt bejegyzést így nem is tud reagáni arra - az imént mégis reagált, egy, a saját fb-oldalára kitett nyilvános posztban.

A bejegyzésben Gréczy további részletek említése nélkül "hazugnak" nevezi a Bors cikkét és azt írja, hogy beperel minden olyan lapot, amelyik zaklatónak nevezi. Hogy mindezek után leközöljön egy rövid szöveget, aminek közzétételére állítólag az érintett, vagyis az itt F. Zsófiának nevezett nő jogosította fel, és ami a következőképpen hangzik:

“Jogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy Gréczy Zsolt engem sohasem zaklatott. Erre a köztünk levő kizárólagos barátsági viszony alapján sem kerülhetett sor soha.

F. Zsófia”

A posztoló szerint a nő ezt a szöveget elküldte a Borsnak is.

Gréczy azzal bejezi be, hogy

"Ezzel a közleménnyel magamat tisztázottnak tekintem az “ügyben.” Ahogy eddig, úgy a jövőben sem kívánok foglalkozni mások magánéletével. A többi a jogászok dolga."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér