Megszúrtak egy tanárt egy győri középiskolában

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csütörtökön dél körül megszúrtak egy tanárt a győri Jedlik Ányos középiskolában, írja az Index, amelynek értesülését a rendőrség is megerősítette. Közleményükben azt írták, elfogták a feltételezett elkövetőt, és megkezdték a helyszíni szemlét, a sértettet pedig kórházba szállították. 

A Gyõri Mûszaki Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és KollégiumaFotó: Jászai Csaba/MTI/MTVA

Gede Eszter, a Győri Szakképzési Centrum kancellárja az Indexnek azt mondta, nagyon sajnálják, megrendüléssel értesültek a történtekről. „Mindent megteszünk a diákok és kollégák érdekében, hogy ez az ügy tisztázásra kerüljön. A rendőrség is vizsgálódik, mi pedig pszichológus és más segítők közreműködésével igyekszünk segíteni”.

Az igazgató nem akart nyilatkozni, de a lap úgy tudja, nagy a felfordulás az intézményben. 

Frissítés: Az Index azt írja, egy diák óra közben szúrta meg a tanárt, a Kisalföld szerint pedig minden diákot hazaküldtek, csütörtökre vége a tanításnak. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!