Megszúrtak egy tanárt egy győri középiskolában

bűnügy
2019 december 05., 11:23

Csütörtökön dél körül megszúrtak egy tanárt a győri Jedlik Ányos középiskolában, írja az Index, amelynek értesülését a rendőrség is megerősítette. Közleményükben azt írták, elfogták a feltételezett elkövetőt, és megkezdték a helyszíni szemlét, a sértettet pedig kórházba szállították. 

A Gyõri Mûszaki Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
photo_camera A Gyõri Mûszaki Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma Fotó: Jászai Csaba/MTI/MTVA

Gede Eszter, a Győri Szakképzési Centrum kancellárja az Indexnek azt mondta, nagyon sajnálják, megrendüléssel értesültek a történtekről. „Mindent megteszünk a diákok és kollégák érdekében, hogy ez az ügy tisztázásra kerüljön. A rendőrség is vizsgálódik, mi pedig pszichológus és más segítők közreműködésével igyekszünk segíteni”.

Az igazgató nem akart nyilatkozni, de a lap úgy tudja, nagy a felfordulás az intézményben. 

Frissítés: Az Index azt írja, egy diák óra közben szúrta meg a tanárt, a Kisalföld szerint pedig minden diákot hazaküldtek, csütörtökre vége a tanításnak.