Hosszú Katinka szállította a magyar úszósport történetének 1000. érmét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Negyven perccel azután, hogy megnyerte a 200 pillangó döntőjét, 100 méter vegyesen aranyérmet nyert Hosszú Katinka a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. 

A 30 éves sportoló ezzel megszerezte a magyar úszósport történetének 1000. érmét felnőtt- és utánpótlás-világversenyeket együttvéve. Hosszúnak ez volt a 19. elsősége a 25 méteres Európa-bajnokságokon, amivel beérte az örökrangsor élén Cseh Lászlót.

A jubileumi éremről az MTI-nek elmondta, hogy a pillangó eredményhirdetése közben Jakabos Zsuzsanna súgta meg neki, hogy "rajta áll, vagy bukik a dolog". 

 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér