Szédületes szólógólt szerzett Szon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

5-0-ra nyert a Burnley ellen a José Mourinho által irányított Tottenham a Premier League 16. fordulójában. A harmadik gól egészen elképesztő volt. A dél-koreai Szon a saját 16-osánál szerzett labdát, megfordult, körülnézett, hogy kinek passzolhatna (utóbb azt mondta, hogy látta Dele Alli megindulni, de volt rajta egy védő), aztán úgy döntött, hogy rágyorsít és megpróbálja egyedül. A felezővonalnál öt embert hagyott maga mögött, lerázott még egy védőt, a 16-oson belül már nem merték lerántani, belőtte. „Elfáradtam a sprint végére, de csak arra koncetráltam, hogy ne hagyjam ki, mert akkor nagyon mérges lettem volna magamra” - nyilatkozta a csatár. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér