Ákos és Tiffán Zsolt is kiszállt az Andante Borpatikából

üzlet
2019 december 12., 08:06
comments 158

Kovács Ákos énekes és Tiffán Zsolt korábbi fideszes parlamenti képviselő is eladta üzletrészét a budai Andante Borpatika Kft.-ből, írja a csütörtökön megjelent HVG. Az étterem most már egy ügyvédé, Geri Zoltáné, aki két éve egy közbeszerzési ügyben is feltűnt. A lap szerint a testvére üzleti körébe tartozó Leftaton & Meadow Kft. nagyon magas áron adott bérbe buszokat a Volán vállalatoknak. Az Andante ügyvezetője továbbra is Ákos maradt.

photo_camera Kovács Ákos Fotó: Facebook/Varga Mihály

A dunai panorámás étterem éveken át jutányos áron bérelt helyiséget az akkor még fideszes vezetésű I. kerületi önkormányzattól. Annyira, hogy még egy hosszúlépés is többe került, mint az egy négyzetméterre jutó bérleti díj. Az októberben polgármesterré választott V. Naszályi Márta azonban azt mondta, bár a visszamenőleges hatályú jogalkotást elítéli, a jövőben átalakítják az ingatlangazdálkodás elveit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.