Ákos és Tiffán Zsolt is kiszállt az Andante Borpatikából

Kovács Ákos énekes és Tiffán Zsolt korábbi fideszes parlamenti képviselő is eladta üzletrészét a budai Andante Borpatika Kft.-ből, írja a csütörtökön megjelent HVG. Az étterem most már egy ügyvédé, Geri Zoltáné, aki két éve egy közbeszerzési ügyben is feltűnt. A lap szerint a testvére üzleti körébe tartozó Leftaton & Meadow Kft. nagyon magas áron adott bérbe buszokat a Volán vállalatoknak. Az Andante ügyvezetője továbbra is Ákos maradt. 

Kovács ÁkosFotó: Facebook/Varga Mihály

A dunai panorámás étterem éveken át jutányos áron bérelt helyiséget az akkor még fideszes vezetésű I. kerületi önkormányzattól. Annyira, hogy még egy hosszúlépés is többe került, mint az egy négyzetméterre jutó bérleti díj. Az októberben polgármesterré választott V. Naszályi Márta azonban azt mondta, bár a visszamenőleges hatályú jogalkotást elítéli, a jövőben átalakítják az ingatlangazdálkodás elveit. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.