Ilyen jó kis számot írt a Greta Thunberg-jelenségről, vagyis Gréta Tündéről egy magyar punkzenekar

Jó szórakozás politika által ihletett magyar zeneszámokat hallgatni. 

Egy ideig. 

Aztán az embert elkapja a csömör és menekülni kezd a műfajtól. Kivéve persze a zsáner Elvisét, pápáját és hibázni egyszerűen nem tudó zsenijét, Pál "Csoda" Józsefet:

Én ezen az időn már régesrég túl vagyok, mégis legalább 8-szor hallgattam meg a vadonatúj Gréta Tündét a Bankrupttól, ami egyszerűen jó szám, ráadásul a rettegett rovarhoz hasonlóan kifejezetten fülbemászó:

A rappelős punkoskodás miatt ráadásul emlékeztet egy másik nagy kedvencem, Rat Boy korai slágerére, a Wastemanre:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér