Eltitkolta a szegedi férfi a felesége elől, hogy mennyi maradt a lottó ötösből, vádat emeltek ellene

Egészen speciális bűncselekmény miatt emelt vádat az ügyészség  egy szegedi férfi ellen. Hősünk és felesége 2016. novemberében közel 900 millió forintot hozó telitalálatot értek el a lottón, de ez nemhogy nem hozott nekik szerencsét, hanem végképp tönkretette a házasságukat. Annyira, hogy a feleség beadta a válópert és a közösen szerzett vagyonuk megosztását kérte. A férj alá is írta a szerződést arról, hogy átutalja neki a nyeremény maradványának a felét. (A Szerencsejáték Zrt a nyereményt annak idején 8, a férj által kezelt számlára utalta át.)

A nő meg is kapott 150 millió forintot, hogy később megtudja: elvált férje csúnyán átverte, mivel annak állításával szemben nem 300, hanem igazából 820 millió maradt meg az összegből, így neki 410 járt volna.

(via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér