Már hetekkel szilveszter előtt több pénz jött össze, mint amennyit egész hónapra célnak kitűztünk

szolgálati közlemény
2019 december 16., 13:37

December 6-án indítottuk év végi támogatási kampányunkat, és már hetekkel szilveszter előtt több pénz jött össze, mint amennyit egész hónapra célnak kitűztünk. Nagyon hálásak vagyunk nektek a támogatásért, jó érzés látni, hogy ennyi embernek fontos a 444 és a magyar sajtószabadság ügye, és hogy áldozni is hajlandó a dologra. Nektek köszönhetően januárban biztosan két új riporterrel kezdjük az évet, akiket a 444 hírlevelében mutatunk majd be nektek karácsony után.

Ez a támogatás teremt lehetőséget, hogy olyan nagyszabású és alapos anyagokat készítsünk, amiket ti is a leginkább értékeltek. Szeretnénk például 2020-ban is előállni olyan egész estés dokumentumfilmmel, mint 2018-ban az orosz befolyásról szóló sorozat, vagy 2019-ben a parkolós videók voltak. Ezt a fajta munkát tényleg csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók tudják finanszírozni.

Viszont a 444 továbbra is erősen veszteséges, és stabil működést pedig csak ti tudjátok biztosítani. Ha terveztél idén támogatni bennünket, de valamiért eddig nem tetted, akkor továbbra is itt a jó alkalom. Minden hozzájárulásotokat az újságra, elsősorban az újságírók és szerkesztők fizetésére költjük. A 444-nek csak veletek együtt van jövője.