PewDiePie elfáradt, szünetet tart

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!


Kilengtek a mutatók minden médiaelemző központban: PewDiePie youtuber, a világ legnépszerűbb online videósa mi másban, mint egy népszerű online videóban jelentette be, hogy a jövő év elején meg nem határozott időre leáll a youtuberkedéssel.

“Fáradt vagyok. Nagyon fáradtnak érzem magam. Nem tudom, hogy ez látszik-e.” 

- magyarázta PewDiePie, vagyis a 29 éves svéd Felix Kjellberg nevetgélve a szünet okát, aminek a hosszáról nem beszélt, csak arról, hogy már tíz éve egyhuzamban tolja..

A fejhangú nevetéséről ismert gémer-videós megmondóember mindezt egy olyan videóban jelentette be mintegy mellékesen, amiben a Youtube új zaklatásellenes szabályait kritizálta, meglehetősen fáradt arccal.

PewDiePie 102 millió feliratkozója mellett - ennél csak egy bollywoodi, indiai filmzenéket készítő cégnek van több követője a világon - arról is híres, hogy pár éve sorozatban vádolják rasszista kiszólásokkal, ami miatt a Disney meg is szakította vele az üzleti kapcsolatot, de ez nem különösebben tépázta meg a népszerűségét.

(via BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér