Trump máris azzal fenyegetőzik, hogy nem áll ki vitázni a demokrata elnökjelölttel

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az első elnökjelölti vita, amin Donald Trumpnak esetleg ki kellene állnia leendő demokrata kihívójával, 288 napra van, de az elnök máris azzal fenyegetőzik, hogy nem fog vitatkozni. Azért mondja ezt, mert szerinte az elnökjelölti vitákat szervező kétpárti bizottság nagyon elfogult vele szemben, és „tele van Tump-gyűlölőkkel”. Állításait tőle megszokott módon, semmivel nem támasztotta alá, de azt írta, egyébként várja a vitát.

Egyébként ugyanez a bizottság szervezi az elnökjelölti vitákat 1988 óta, de ilyen kritikát eddig még nem nagyon kapott a testület. A bizottságban mindkét pért képviselői, így tekintélyes republikánus politikusok is ülnek, de nem tudni, Trumpnak mi a gondja a saját pártja embereivel.

Az Independent megkérdezte Trump stábját arról, pontosan mi a gondja az elnöknek, de nem kaptak választ. (Independent)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér