Trump máris azzal fenyegetőzik, hogy nem áll ki vitázni a demokrata elnökjelölttel

Az első elnökjelölti vita, amin Donald Trumpnak esetleg ki kellene állnia leendő demokrata kihívójával, 288 napra van, de az elnök máris azzal fenyegetőzik, hogy nem fog vitatkozni. Azért mondja ezt, mert szerinte az elnökjelölti vitákat szervező kétpárti bizottság nagyon elfogult vele szemben, és „tele van Tump-gyűlölőkkel”. Állításait tőle megszokott módon, semmivel nem támasztotta alá, de azt írta, egyébként várja a vitát.

Egyébként ugyanez a bizottság szervezi az elnökjelölti vitákat 1988 óta, de ilyen kritikát eddig még nem nagyon kapott a testület. A bizottságban mindkét pért képviselői, így tekintélyes republikánus politikusok is ülnek, de nem tudni, Trumpnak mi a gondja a saját pártja embereivel.

Az Independent megkérdezte Trump stábját arról, pontosan mi a gondja az elnöknek, de nem kaptak választ. (Independent)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér