A harmadik futam előtt, amikor nem indult be a motorja, Michelisz úgy érezte, minden elúszott

sport
2019 december 17., 13:31

Michelisz Norbert szerint élete eddigi legstresszesebb versenye volt a malajziai hétvége, amin megnyerte a túraautó-világkupa (WTCR) idei szezonját, és ezzel a magyar autósport történetének legnagyobb sikerét érte el.

photo_camera Fotó: DPI/NurPhoto

A Hyundai 35 éves pilótája délben érkezett meg a Liszt Ferenc Repülőtérre, ahol egy órán át fogadta a gratulációkat, osztogatta az autogramokat és készítette a szelfiket rajongóival – írja az MTI.

A sajtótájékoztatón azt mondta: az idei nürnburgringi verseny után kezdte érezni, hogy reális esélye lehet a világkupa-elsőségre, amit leginkább annak köszönhet, hogy a szezon második felében egyre javult a teljesítménye, és ebben a szakaszban ő gyűjtötte a legtöbb pontot. Most már időnként kezdi felfogni, hogy ő a győztes – mondta.

„Irtózatos feszültség volt bennem, amikor láttam, hogy a sepangi verseny az időjárás miatt egy hatalmas szerencsejáték lesz” – mondta a friss bajnok, aki elismerte, a harmadik futam előtt, amikor nem indult be a motorja, volt olyan pillanat, amikor úgy érezte, minden elúszott. (MTI)