Futball-legendákat fogadott Orbán a Puskás Arénában

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

„Advent az öregfiúkkal // Advent with the old boys” – írták a képhez, amin Orbán Viktor a Puskás Arénában idős urakkal látható, többek között Schmitt Pál, Szöllősi György, Nemcsák Károly, Nyilasi Tibor és Hegyi Iván. Ott volt az Újpest egykori játékosa, Göröcs Titi János is, akit a 80. születésnapja után Orbán erkélyén ünnepelte, és amint félédes rizlinget kortyolgatott, a miniszterelnök dalra fakadt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó