Tapolcán egy férfit egy nap alatt kétszer kapcsoltak le ittas vezetéssel

A járőrök december 11-re virradó éjszaka Tapolcán megállítottak egy autót, és ellenőrizték a sofőrt. A 46 éves helyi férfit megszondáztatták, és kiderült, hogy ivott, ezért a jogosítványát elvették, és további mintavételre előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd elengedték.

Ugyanaznap, nem sokkal éjfél előtt a járőrök Tapolca határában megint igazoltatták a 46 éves férfit, akinek nem volt jogosítványa, mert azt a rendőrök kollégái már bevonták. A férfival szemben végzett alkoholszondás vizsgálat megint pozitív eredménnyel zárult, úgyhogy a sofőrt előállították a helyi rendőrkapitányságra, és járművezetés ittas állapotban vétség gyanújával kihallgatták. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér