Eltűnt a videó, ami Jeffrey Epstein első öngyilkossági kísérletekor készült

külföld
2019 december 19., 17:51
comments 59

Bár eddig sem volt hiány kérdőjelekből Jeffrey Epstein halála körül, a napokban újabb különös körülmények merültek fel. 

Eltűnt a biztonsági kamerás videófelvétel, ami a milliárdos első öngyilkossági kísérletekor készült a cellájánál a New York-i Metropolitan Correctional Centerben. 

Ezt Jason Swergold ügyész mondta el Kenneth Karas kerületi bírónak a New York Daily News cikke szerint. A bíró a lap szerint elrendelte, hogy nyomozzák ki, mi történt a felvétellel.

Epsteint (aki a vádak szerint gyereklányokból szexhálózatot épített) augusztusban találták holtan a cellájában, a hivatalos magyarázat szerint öngyilkos lett. Júliusban viszont már egyszer rátaláltak félig öntudatlanul, öngyilkossági kísérletre utaló sérülésekkel - az erről szóló videóról derült ki most, hogy hiányzik.

Az ügy azért különösen rejtélyes, mert a perére váró Epsteint kiemelten kellett volna, hogy figyeljék a börtönben. A történet részleteiről korábban videót is készítettünk:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.