Félig öntudatlan állapotban, sérülten találták cellájában Jeffrey Epsteint

2019 július 25., csütörtök 5:02
171
Jeffre Epstein 2006-ban Fotó: AP

Rejtélyes sérüléseket szenvedett börtönében Jeffrey Epstein, az emberkereskedelemmel és pedofíliával vádolt amerikai milliárdos. A 66 éves Epsteint félöntudatlan állapotban, nyakán eddig tisztázatlan eredetű sérülés nyomaival találták a cellájában.

Epsteint elkülönítve őrzik a manhattani börtönben, és elvben állandó megfigyelés alatt tartják, hogy megelőzzék öngyilkosságát. Az NBC két, meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt állítja, hogy Epstein most mégis öngyilkossággal próbálkozhatott. Egy harmadik forrásuk szerint viszont valószínűleg csak megrendezte az egészet, hogy az incidensre hivatkozva kérvényezze átszállítását egy másik börtönbe. Megint más - szintén névtelen - források szerint viszont valaki megtámadhatta Epsteint. Ezek szerint a források szerint a támadót azonosították is, de az illető ügyvédje tagadta a feltételezést.

A börtönben mindenesetre vizsgálatot indítottak a történtek feltárására.

Jeffrey Epsteint, Donald Trump és Bill Clinton barátját, aki korábban rendkívül kedvező vádalkut köthetett az amerikai ügyészséggel, július 6-án tartóztatták le. Ügyvédei akár 900 milliós óvadékot is hajlandók lettek volna letenni érte, de a bíróság még ezt is visszautasította. (Via MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt