Gulyás Nagy Ervinnek: Van, akinek azért jobban áll, hogy ha a tanult szöveget mondja

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Van, akinek azért jobban áll, hogy ha a tanult szöveget mondja," 

jelentette ki Nagy Ervin színész múlt heti kijelentéséről a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az Index kérdésére, hogy megérte-e a kormánynak magára haragítani az egész kulturális közeget, Gulyás Gergely azt felelte, hogy

"nem hiszem, hogy a művészvilág egészéről beszélhetünk."

Nagy Ervin a Katona József Színházat ért kormányzati támadásokról nyilatkozott a múlt héten az RTL Klub Házon kívül című műsorának.

„És most jön egy ilyen Kocsis Máté-szerű képződmény(…), egy ilyen típusú csávó, azért, hogy a főmérnöknek fölfelé nyaljon, emberekről bármit ki mer jelenteni, egyfajta politikai szituációban, amitől ő azt gondolja, hogy ettől valamiféle nyeresége lesz. Ez öngyilkosság!”

- jelentette ki.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó