Nagy Ervin: Kocsis Máté azért, hogy a főmérnöknek fölfelé nyaljon, emberekről bármit ki mer jelenteni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nagy Ervin színész dühösen nyilatkozott az RTL Klub Házon kívül című műsorának a Katona József Színházat ért kormányzati támadások és a színházi törvény módosítása után. Ebből tettek ki egy rövid részletet a szerda késő esti műsor előtt.

Nagy Ervin azt mondta: „Nagyon komoly indulatokat gerjeszt bennem egy-egy ilyen félnótás országgyűlési seggnyalónak a hozzászólása.” Szerinte olyan embereket bélyegeznek meg, akik egyébként köztiszteletnek és közszeretetnek örvendenek, és nem szokták rásütni, hogy állandóan ott van a baloldali tüntetésen vagy liberálisbérenc.

„És most jön egy ilyen Kocsis Máté-szerű képződmény(…), egy ilyen típusú csávó, azért, hogy a főmérnöknek fölfelé nyaljon, emberekről bármit ki mer jelenteni, egyfajta politikai szituációban, amitől ő azt gondolja, hogy ettől valamiféle nyeresége lesz. Ez öngyilkosság!”

– mondta Nagy Ervin, aki szerint nem volt „jó ötlet rálépni a művészek bütykére”, mert a kreatív energiáikat elkezdik használni. „Nem Orbán Viktor-bábukat égetünk a színpadon, hanem megfricskázzuk a hatalmat” – mondta.

Nagy Ervin arra utalhatott, hogy – miközben a vébén a magyar női kézilabda-válogatott történelmi bukást hozott össze, a szövetség elnöke, – Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető a „zaklatószínházakkal” foglalkozott.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.