Kiszökött a kifutóból egy oroszlán a Veresegyházi Medveotthonban

Kiszabadult egy oroszlán a Veresegyházi Medveotthonban péntek délután, a látogatókat ki kellett menekíteni, írja az Index. A lapnak egy olvasó arról írt, hogy két kisgyermekükkel voltak az állatkert játszótéri részén mikor 

elkezdett 2 férfi kiabálni és integetni, hogy kiszabadult egy oroszlán. 

Kuli Bálint, a medveotthon Állatokért felelős igazgatója az Indexnek azt mondta, hogy "az oroszlán csak egy látogatók elől elzárt területre ment ki." Ezt egy másik szemtanú cáfolta: a két oroszlán egymásnak feszült, és mikor az egyik dolgozó bement hozzájuk, nyitva hagyta az ajtót, azon lógott ki az egyik. A látogatókat egy szolgálati épületbe terelték, ahonnan teherautón vitték ki őket. 

Veresegyháza polgármester, Pásztor Béla a 24.hu-nak azt mondta, hogy a kiszökött állatot hússal foglalták le, mire megérkezett az állatorvos és altatólövedékkel elbódította. Ezután visszavitték a kifutóba. Pásztor hozzátette: vizsgálatot indítanak az eset miatt.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér