Egy 8 éves gyerek lett a legjobban kereső youtuber idén

INTERNET
2019 december 21., 09:05

A 8 éves Ryan Kaji (valódi nevén Gaun) lett idén a YouTube legjobban kereső videósa. Ryan’s World nevű csatornájának 23 millió feliratkozója van, és 2019-ben 26 millió dollárt, azaz több mint 7,7 milliárd forintot keresett a videóival - írja a Guardian. A gyerek 3 éves kora óta szerepel YouTube-videókban, akkor játékokat csomagolt ki, most meg már az arcával adnak el játékokat.

Ryan Kaji első videójában még beszélni sem tudott rendesen, azóta viszont egész YouTube-birodalom épült köré. Videóiban gyakran szerepelnek a szülei és ikerhúgai is.

link Forrás

Ez a fiú nem az egyetlen gyerek a világ 10 legjobban kereső YouTube-híressége közt, akik egyébként a Forbes becslése szerint együtt kb. 162 millió dollárt, azaz kicsit több mint 48,3 milliárd forintot kerestek 2019-ben. Az orosz-amerikai Anastasia Radzinskaya csatornáin összesen több mint 103 millió feliratkozó van, és ő még csak 5 éves. Anastasia 18 millió dollárt keresett videóival, amiken elmegy a szüleivel az állatkertbe, játszik vagy a tengerpartra látogat.

Hát igen, itt tart most körülbelül az internet és a világ.