2 éve eltűnt tinédzsert talált a rendőrség egy német pedofil otthonában

Egy 2 éve eltűnt 15 éves fiúra bukkantak a német rendőrök, mikor egy pedofíliával gyanúsított férfi házában razziáztak a Kölntől kb. 100 kilométerre északra lévő Recklinghausenban. A hatóságok szerint a fiú a 44 éves férfi otthonában, az egyik szekrényben bujkált, és „egyelőre nincs arra utaló nyom, hogy a fiút akarata ellenére tartotta volna fogva a férfi”.

A fiú két éve tűnt el egy otthonból, és gondozói eddig eredmény nélkül keresték a nyomát.

A gyerek anyja a Bildnek azt mondta, nem is ismerte fel a fiát, annyira öregnek és összetörtnek tűnik, szerinte a pedofíliával gyanúsított férfi manipulálta a gyereket.

A razzia során egyébként adathordozókat foglalt le a rendőrség, a 15 éves fiú rendőri védelem alá került. Az akció során letartóztatták a 44 éves tulajdonos 77 éves apját is, aki szintén a házban élt, de őt később elengedték. (DW)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér