Hogyan ne menj szemetet lopni karácsonykor

Hibát hibára halmozott egy écsi és egy győri férfi Vámosszabadiban, ahol egy hulladékudvarból próbáltak lopni, de felfigyelt rájuk egy polgárőr. Értesítette is egyből a körzeti megbízottat, aki ugyan pihenőidejét töltötte, de a hírre szolgálatba helyezte magát, és a helyszínre sietett, ahol a polgárőrök már visszatartották a tolvajt és a menekülőautó vezetőjét is. A rendőrségi fotó alapján nem egészen egyértelmű, milyen értékes zsákmányt akartak magukkal vinni. 

Lopott tárgyak a lopott autó mellett Vámosszabadiban.Fotó: Police.hu - közkincs

A kmb és az időközben megérkező győri rendőrök átvizsgálták a tolvajok autóját, amiben egy zacskó kábítószergyanús anyagot találtak. Illetve kiderült, hogy a kocsijukon lévő rendszám egy másik autó rendszáma, amit Németországban lopás miatt köröznek. A gyanúsítottakon drogtesztet is végeztek, az is pozitív lett.

A nyomozók mindkét férfit előállították, kábítószer birtoklása, lopás, illetve az écsi férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés miatt is eljárást indítottak. (Via Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér