Erdogan: Törökország katonákat küld Líbiába

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Recep Tayyip Erdogan török elnök azt mondta, miután Líbia kérte, Törökország katonákat küld az észak-afrikai országba, az erről szóló javaslatot januárban terjeszti a Parlament elé.

Fotó: Murat Kula/Anadolu Agency

Erdogan szerdán Tunéziában járt, hogy a Líbiában megvalósulandó lehetséges tűzszünethez szükséges műveletekről tárgyaljon. Egy csütörtöki beszédében arról beszélt, Törökország és Tunézia megegyezett, hogy támogatják Líbia nemzetközileg elismert kormányát, amit Fájez esz-Szarrádzs vezet. (Reuters)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó