Dél-Afrikában annyira vigyáznak a nemzeti parkokra, hogy az őrök az egyikben brutálisan eltörték az ország egyik legmenőbb bringásának felkarcsontját, mert nem vett jegyet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Igen kemény akcióvideók és röntgenleletek bizonyítják, hogy Dél-Afrikában milyen kivételesen magas szinten áll a vadvédelem. A tanmese főszereplője az ország egyik legjobb és leghíresebb profi országúti biciklistája, Nic Diamini. 

Az eddig megjelent sajtóhírekből összerakható sztori a következő: 

A sportoló pénteki edzése közben úgy hajtott be a fokvárosi Table Mountain Nemzeti Parkba, hogy nem vett jegyet. Hamar megtanulta, hogy isten és országa vadőrei előtt minden ember egyenlő. Az őrök ugyanis autóval utánamentek, elfogták, majd annyira erőszakosan kényszerítették az autójukba, hogy közben szabályosan kettétörték Diamini felkarcsontját. 

Itt egy videó a brutális tuszkolásról:

Itt meg a Diamini karjáról készített röntgenfelvételek. 

Mint szinte minden sztorinak, ennek is van vicces oldala. A nemzeti park első sajtónyilatkozata szerint az egyszél likrába öltözött, szúnyogcsődör termetű bringás agresszívan lépett fel a nagydarab, felfegyverzett őrökkel szemben

majd saját magát sebesítette meg.

(via Nemzeti Sport)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér