Megjött Szabó István új filmjének előzetese, Klaus Maria Brandauerrel és a papot játszó Eperjes Károllyal

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hosszú idő után új nagyjátékfilmmel jelentkezik az Oscar-díjas, 81 éves Szabó istván, a főszereplő ráadásul leghíresebb filmjeinek arca, Klaus Maria Brandauer, aki egy váratlan nyugdíjazása után a szülőfalujában körzeti orvosi állást vállaló orvost játszik, akit az előzetes alapján jól arcon csap a valóság. 

A főszereplők: Klaus Maria Brandauer, Eperjes Károly, Stohl András, Kerekes Éva, Udvaros Dorottya, Csomós Mari, Szirtes Ági, Bálint András, Kovács Lajos, Andorai Péter, az operatőr Koltai Lajos. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót