Ha nem esik a hó, hát a semmit lapátolják Moszkvában

Hiába nem esett egy szem hó sem, azért kivezényelték a hókotró munkásokat a moszkvai utcákra, ahol jobb híján a semmit kezdték kapargatni a járdákról, utakról. Erről a newsru.com közölt válogatást, amit az Index vett észre. Ez a férfi például így volt kénytelen megküzdeni a nem létező hóval:

Néhány másik munkás pedig az autósok haladását segítette azzal, hogy félretúrta az útból a havat, ami amúgy sem volt ott:

A kézi erő nem mindig elég a kemény, orosz téllel szemben, ezért a hókotrókat sem felejtették a garázsban:

Ilyen összefogással tehát sikerült elejét venni a hótorlaszok kialakulásának:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér