A türkmén elnök volt a dj a szilveszteri bulin

Gurbanguly Berdimuhamedow türkmén elnök igazi polihisztor. Volt már, hogy kormányülésen, miniszterei tapsától kísérve nyomott ki egy arany súlyzót:

Nemrég jelentette be, hogy könyvet ír a közép-ázsiai juhászkutyákról, és rendszeresen ír számokat is, amikkel fel is lép.

Teljesen logikus, hogy egy ilyen államfővel Türkmenisztán szilveszteri bulija is meg van oldva: míg itthon Áder János motyog a tévében, Türkmenisztánban maga az elnök úr pörgette a lemezeket az állam legpöpecebb bulijában:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó