A türkmén diktátor a kormányülés alatt kinyomott egy aranyozott súlyzórudat

idióta rekordok
2018 november 02., 19:46
comments 241

A magam részéről jobban örültem volna, ha egy aranyozott vécékefe rendeltetésszerű használatát mutatja be Gurbanguly Berdimuhamedow, de azért így sem lehet okunk panaszra.

A türkmén mércével is nagyon erős videón a világ egyik legidiótább diktátora széles vigyorral az arcán kinyom egy aranyozott súlyzórudat, a miniszterei pedig felállva ünneplik.

Az országban most tartják a súlyemelő vébét, gondolom innen az ötlet. De a türkmén elnök egyszerűen mindenben jó: véletlenül megnyeri a ralibajnokságotlóversenyez, kiképzi a katonákat, talán még focizni is tud, de egyértelműen a zenében a legjobb. Nem véletlen, hogy már életében aranyozott lovasszobrot emelt neki a népakarat, tavaly pedig 98 százalékos többséggel választották újra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.