A diktátor véletlenül arra járt, úgyhogy gyorsan meg is nyerte az országos ralibajnokságot

külföld
2018 május 16., 13:15
comments 150

A híresen megbízható türkmén média részletesen beszámolt a csodálatos történetről, ezeket a híradásokat foglalta össze a BBC.

Gurbanguly Berdimuhamedov, az ország 98 százalékkal megválasztott elnöke csupán azért látogatott el egy nemzetközi raliverseny országos előválogatójára, hogy az egyik miniszterével tárgyaljon. De amikor megérkezett, arra lett figyelmes, hogy BMW sportkocsija pont megfelel a műszaki követelményeknek, és hirtelen felindulásból elindult a versenyen.

photo_camera Fotó: Türkmenisztán kormánya

Navigátornak a fia - az ország külügyminiszter-helyettese - jelentkezett, és a páros 

hatalmas meglepetésre fényes győzelmet aratott.

Az eredetileg fogorvos Berdimuhamedov hatalomra jutása óta több területen ért el szép sikereket: történészként, énekesként, lemez- és versenylovasként, illetve biciklistaként is népszerű és eredményes.

Ezen a tavalyi felvételen meg lehet tekinteni, hogy a farolgatásban sincs párja.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.