Furcsa, de erős hangulatú fotóval ünnepli a rendőrség, hogy elkaptak egy kismalacot

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Különös bejegyzés jelent meg a magyar rendőrség Twitter-csatornáján. A poszt szövege a következő:

"Szomorú mese: Volt egyszer egy kismalac, akit eladtak egy dunaszentgyörgyi embernek, aki lószállítóval vitte el. A 🐷sok jóra nem számíthatott, összeszedve erejét, kiugrott az autóból, és menekülőre fogta. Nem sokáig jutott, elkaptuk a kis szökevényt. Nem kerülte el a sorsát.😰"

A szöveghez egy olyan fotót mellékeltek, ami mintha egy másik bejegyzéshez tartozna. A képen ugyanis nem egy kismalac, hanem egy jól fejlett, tippre mázsás körüli disznó látható. Aki nem "kis szökevény", hanem kövér ember méretű használlat.

A képen az is különös, hogy a disznó fenekéhez hajoló rendőrt fejét kipixelezték. A rendőrségi twitter-csatornán ugyanis - bárki ellenőrizheti - a veszélyes bűnözőket letartóztató TEK-esek videóit kivéve nem szokták eltakarni a főszereplő rendőrök arcát. 

De a kép ettől eltekintve kifejezetten erős és mindenképpen a 2020-as évek első minőségi rendőrműalkotása!


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér