Tuzson Bence átnyergelt Rogán minisztériumához

A hétfői Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint Áder János felmentette Tuzson Bencét, aki eddig a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára volt, de egyúttal kinevezte a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárának, vagyis már nem Gulyás Gergely, hanem Rogán Antal a főnöke. 

Gulyás Gergely és Tuzson Bence a parlamentbenFotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Egy másik határozatban pedig Áder György Istvánt, a  fővárosi kormányhivatalát eddigi kormánymegbízottját nevezte ki Tuzson helyére.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér