Harry herceg és felesége visszalép a királyi család magas rangú tagjaként betöltött szerepükből

Fotó: Dominic Lipinki/AFP

A 93 éves II. Erzsébet brit királynő unokája, Harry herceg és amerikai felesége, Meghan Markle azt tervezik, hogy visszalépnek az Egyesült Királyság királyi családjának magas rangú tagjaként betöltött szerepükből, és anyagilag függetlenné válnak – írta meg a Reuters.

„Most azt tervezzük, hogy megosztjuk az időnket az Egyesült Királyság és Észak-Amerika között, továbbra is tiszteletben tartva a királynővel, a Nemzetközösséggel és a pártfogóinkkal szembeni kötelezettségeinket” – jelentették be az Instagramon.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.