Harry herceg és felesége visszalép a királyi család magas rangú tagjaként betöltött szerepükből

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Fotó: Dominic Lipinki/AFP

A 93 éves II. Erzsébet brit királynő unokája, Harry herceg és amerikai felesége, Meghan Markle azt tervezik, hogy visszalépnek az Egyesült Királyság királyi családjának magas rangú tagjaként betöltött szerepükből, és anyagilag függetlenné válnak – írta meg a Reuters.

„Most azt tervezzük, hogy megosztjuk az időnket az Egyesült Királyság és Észak-Amerika között, továbbra is tiszteletben tartva a királynővel, a Nemzetközösséggel és a pártfogóinkkal szembeni kötelezettségeinket” – jelentették be az Instagramon.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér