Videóra vették a bántalmazást egy kaposvári gyermekotthonban, nyomoz a rendőrség

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz egy kaposvári gyermekotthonban történt bántalmazás miatt - írja a police.hu. Az ügyben soron kívüli büntetőeljárást rendeltek el. A nyomozók kihallgatták a sértettet és a gyermekotthonban további tanúkat hallgattak meg.

A beszerzett bizonyítékok alapján a két feltételezett fiatalkorú elkövető egyikét gyanúsítottként hallgatják ki, míg társával szemben körözést rendeltek el.

Az esetről készült videó pénteken terjedt el Facebookon, az Index is közölte. A Somogy megyei Zita Gyermekotthonban egy fiatal üt és rúg egy másik fiatal, közben a videó készítője kommentálja a látottakat.  Az EMMI szociális ügyekért felelős államtitkára belső vizsgálatot rendelt el az ügyben, írja az Index.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!