Egy francia kisváros galériája azt állítja, hogy hamarosan megnyitják Britney Spears első önálló kiállítását

MŰVÉSZET
2020 január 13., 20:12

Az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb popénekesnője, Britney Spears 2017-ben fedte fel, hogy szokott festeni: ekkor osztott meg erről egy videót az Instagramon és Twitteren.

link Forrás

Most pedig lehet, hogy jöhet az első önálló kiállítása, méghozzá némileg váratlan helyen, egy francia falu kisváros galériájában. A Figeac nevű faluban működő Galerie Sympa számolt be arról, hogy ők fognak otthont adni Britney Spears első saját kiállításának. A megnyitó január 18-án lesz és egyelőre rengeteg körülötte a kérdőjel, sokan vannak, akik egyszerű átverésre gyanakszanak.

link Forrás

A kiállítás a “Sometimes you just gotta play!!!!!!,” címet viseli, ami Spears Insta-posztjának az aláírása volt. Az akkor készült festményt az énekesnő egy jótékonysági árverésen adta el, egy ismert szórakoztatóipari újságíró, Robin Leach vette meg 10 ezer dollárért.

Egyelőre egyáltalán nem tudni, hogy ezt a művet szerezte-e meg a francia galéria (vagy ezt sem?), vagy pedig más Spears-műveket is. A galéria vezetője, Jean Colombian az Artsy művészeti portál kérdésére nem árult el részleteket a közelgő kiállításról.