Egy francia kisváros galériája azt állítja, hogy hamarosan megnyitják Britney Spears első önálló kiállítását

Az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb popénekesnője, Britney Spears 2017-ben fedte fel, hogy szokott festeni: ekkor osztott meg erről egy videót az Instagramon és Twitteren.

Most pedig lehet, hogy jöhet az első önálló kiállítása, méghozzá némileg váratlan helyen, egy francia falu kisváros galériájában. A Figeac nevű faluban működő Galerie Sympa számolt be arról, hogy ők fognak otthont adni Britney Spears első saját kiállításának. A megnyitó január 18-án lesz és egyelőre rengeteg körülötte a kérdőjel, sokan vannak, akik egyszerű átverésre gyanakszanak. 

A kiállítás a “Sometimes you just gotta play!!!!!!,” címet viseli, ami Spears Insta-posztjának az aláírása volt. Az akkor készült festményt az énekesnő egy jótékonysági árverésen adta el, egy ismert szórakoztatóipari újságíró, Robin Leach vette meg 10 ezer dollárért. 

Egyelőre egyáltalán nem tudni, hogy ezt a művet szerezte-e meg a francia galéria (vagy ezt sem?), vagy pedig más Spears-műveket is. A galéria vezetője, Jean Colombian az Artsy művészeti portál kérdésére nem árult el részleteket a közelgő kiállításról. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér