Sáskarajjal találkozott egy etióp Boeing

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Óriási sáskarajba repült bele az Ethiopian Airlines egyik Boeing 737-700-as típusú gépe a leszállást megelőző végső megközelítés során az egyik etióp regionális reptéren. Miután áthajtottak a sáskarajon, a pilótáknak át kellett startolniuk: a szélvédőn annyi sáska kenődött szét, hogy egyáltalán nem láttak ki a gépből, így inkább Addis Abebába repültek, ahol adottak voltak a feltételek a vakon leszálláshoz is.

Kár amúgy nem keletkezett a gépben, de a sáskamaradványokat egy nap alatt tudták csak levakarni a gépről. (Via Airportal)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér