Sáskarajjal találkozott egy etióp Boeing

Óriási sáskarajba repült bele az Ethiopian Airlines egyik Boeing 737-700-as típusú gépe a leszállást megelőző végső megközelítés során az egyik etióp regionális reptéren. Miután áthajtottak a sáskarajon, a pilótáknak át kellett startolniuk: a szélvédőn annyi sáska kenődött szét, hogy egyáltalán nem láttak ki a gépből, így inkább Addis Abebába repültek, ahol adottak voltak a feltételek a vakon leszálláshoz is.

Kár amúgy nem keletkezett a gépben, de a sáskamaradványokat egy nap alatt tudták csak levakarni a gépről. (Via Airportal)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér