A rendőrök felszólítottak egy férfit Szegeden, hogy jöjjön ki a 2 fokos Tiszából

A rendőrség sejtelmes fotográfiája.

police.hu leírása szerint a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai Szegeden, a Tiszában egy férfira lettek figyelmesek, aki hasmagasságig elmerült a 2 Celsius fokos vízben. 

A rendőrök felszólítására kijött a folyóból, majd a vízirendőrök pokrócba csavarták. A mentőszolgálat kiérkező munkatársai kórházba szállították az áthűlt férfit.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.